ENERGIDEKLARATIONER

Energideklarera

Vi utför energideklarationer snabbt och till fasta priser i hela Sverige. I samband med energideklarationen ges även förslag till kostnadseffektiva åtgärder.

Så här går det till

Beställning av en energideklaration kan göras enligt följande alternativ:

  • Alt 1. Välj den typ av byggnad som ska energideklareras i kolumnen till vänster, Fyll sedan i det formulär som kommer fram och skicka in det till oss på MEC genom att klicka på rutan skicka. Efter ett par dagar skickar vi en orderbekräftelse, sedan kontaktar vi fastighetsägaren och bestämmer tid för besiktning.
  • Alt 2. Ring till oss på telefon 0501-13910 så skickar vi en orderbekräftelse och ett formulär med posten som ska fyllas i, vi bifogar frankerat svarskuvert. Efter att vi fått tillbaka det ifyllda formuläret kontaktar vi fastighetsägaren och bestämmer tid för besiktning.
  • Alt. 3 Kontakta oss via e-post (Klicka här) så skickar vi en orderbekräftelse och ett formulär att fylla i, vi bifogar ett frankerat svarskuvert. Efter det att vi fått tillbaka formuläret kontaktar vi fastighetsägaren och bestämmer sedan tid för besiktning.
CERTIFIERAD ENERGIEXPERT OCH BESIKTNINGSMAN

Webbsidan skapad av och underhålls av IT-Stöd Skaraborg AB